favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
5 23.11.2017 12:40:57

UAU, NORA POHVALA za Maribor in NORA zgodba vijoličastega junaka! Takšnih besed o ŠTAJERCIH ni zapisal še NIHČE!

Drago Wernig - TAKA
Maribor je dobil ultimativno pohvalo! Ob njem pa tudi vijoličasti junak Jasmin Mešanović.

Eden izmed vodilnih portalov iz BiH SportSport.ba je objavil zgodbo o Jasminu Mešanoviću, v kateri je v nebo dvignil napadalca vijoličastih in tudi Maribor kot klub. V njihovem značilnem, bosanskem jeziku, prepolnem zabavnih, zanimivih domislic, je nastal tekst, ki zelo dobro opisuje trnovo pot, ki jo je prehodil Mešanović do Maribora in do gola v ligi prvakov. Za vse, ki bi si želeli prebrati originalni tekst, ga najdete tukaj.  

"Jasmin Mešanović si zasluži, da pred njim snamemo kapo vsakič, ko nekdo omeni njegovo ime. Zaradi njegove filmske zgodbe, skromnosti, delavnosti, požrtvovalnosti in potrpežljivosti na njegovi poti od Baričkega Gaja do lige prvakov," so zapisali pri tem bosanskem portalu, kjer so razkrili, da je pri 16 letih Mešanović nosil dres Jablanice, zabijal gole in visoko v zrak dvignil pokal občine Živinice. Potem ga je pot vodila čez Slobodo, Čelik, Osijek do Zrinjskega, in nazadnje do Maribora, kjer je v torek zabil prvi gol v ligi prvakov.

"Dajmo vsaj tem iz Maribora končno priznati, da so pametnejši, bolj strokovni, sposobnejši od nas. In ravno zaradi te pameti, strokovnosti in sposobnosti ta klub igra v ligi prvakov, ne pa Zrinjski, Sarajevo ali Željezničar," so zapisali pri SportSportu. 

'Oni nimajo pojma' naj bi pred tekmo med Zrinjskim in Mariborom off the record dejal Blaž Slišković so razkrili pri SportSportu. "Morda je imel Baka prav, toda kot pravi Vedad Ibišević uspeh na igrišču ni odvisen samo od 11 igralcev, ki jih gledate s tribun. Potrebno je precej več," so dodali pri omenjenem športnem portalu. 

Zaključili so s tem, da ima Jasmin brata Merisa, ki je bil večji talent od napadalca Maribora, a naj bi bil len, o junaku vijoličastih pa so dodali še: "Naša liga je morda smešna, toda njena tragikomičnost nikakor ne pomeni, da se ne more uspeti. Zgodbo Jasmina Mešanovića bi morali pripovedovati nogometnim mogotcem v BiH vsako jutro. In otrokom, da ne bi v nekem trenutku vrgli puške v koruzo, ker bodo trenerji menili, da so premladi za igranje v prvem moštvu." 

Članki iz rubrike