Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
7 17.08.2017 09:50:28

To zmore samo PIQUE! Ubil BARCO, a hkrati ubil tudi REAL! Tem njegovim besedam je komaj mogoče verjeti

O njem si mislite, kar si hočete, a zadeve zna pogosto povedati tako, kot jih ne zna nihče drug.

Lahko si mislite, da ga je prizadelo. Ljubljena Barcelona je proti osovraženemu Realu v skupnem seštevku izgubila z 1:5, na prvi tekmi je dosegel avtogol, drugo je predčasno končal poškodovan. Prava nočna mora za zagrizenega Katalonca Gerarda Piqueja, čigar besedni nastop po povratni tekmi španskega superpokala smo pričakovali bolj nestrpno kor karkoli. In visokorasli srednji branilec ni razočaral. Pravzaprav je udaril bolj, kot si je kdorkoli mislil. 

"V tem trenutku nismo v najboljšem stanju ne kot ekipa ne kot klub. Še več, v obeh pogledih smo slabi in s tem se moramo sprijazniti. Moramo sprejeti ta poraz in moramo sprejeti dejstvo, da je Real boljši, celo občutno boljši. Vseeno mi je za okrepitve, to ni naša stvar, mi moramo začeti igrati. Zdaj je treba biti bolj enoten kot kadarkoli," je znal pomesti pred svojim pragom, Barceloni je znal povedati tisto, kar ji v tem trenutku gre.

A če mislite, da je ostalo pri tem, se seveda motite. Povsem v svojem slogu se je Pique znal tudi močno obregniti ob večnega tekmeca, ki mu je malce prej priznal premoč. "V življenju pridejo tudi taki trenutki, kot jih preživljamo zdaj. Nimam težav z njimi, navsezadnje sem tukaj devet let in se zdaj prvič počutim inferioren Realu. Prvič sem slabši, devet let smo vedno prišli v Madrid in bili boljša ekipa," je udaril z vso silo.   

Značke: pique, barcelona, real

Članki iz rubrike