Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ru
ru
16 16.01.2018 08:30:50

Kaj pa porečete na to, EHF?! NIHČE in še NIKOLI tako neposredno in s takšnimi DOKAZI proti SODNIKOMA kot slovenski zvezdnik! (foto)

Martin Metelko
Slovenski rokometaši so jasno in glasno izrazili svoje mnenje o tem, kaj si mislijo o sodniškem kriteriju v zadnjih sekundah tekme z Nemčijo.

Lahko si le zamislite, kakšno je bilo vzdušje v garderobi Slovenije po tem, ko sta litovska sodnika poskrbela za masaker brez primere in Nemčiji dala priložnost, da se vrne v igro ter osvoji pomembne točke v boju za kolajne. In verjetno si lahko zamislite, kakšno je bilo mnenje slovenskih reprezentantov o tem, kaj se je dogajalo v zadnjih sekundah tekme.Toda nihče ni svojega mnenja izrazil tako ostro, tako neposredno in s pravimi dokazi, kot sicer poškodovani Jure Dolenec.

dolenec zarabec
Grega Wernig

Poškodba mu je preprečila nastop na velikem tekmovanju, toda njegova jeza je bila morda tudi zaradi tega še večja. "Je to nemški rokometaš v rdečem krogu 11 sekund pred koncem tekme? Aja, saj razumem, sodniki so si ogledali le zadnjih 10 sekund tekme. Če lahko kar tako gledamo posnetke spornih akcij, zakaj si potem ne pogledamo obeh tekem Slovenije na tem evropskem prvenstvu? Popravili bomo vse sodniške napake in Slovenija bo imela 4 točke ter razliko v golih vsaj +10," je zapisal Dolenec in priložil foto dokaz. 

jure dolenec sodniki nemcija

Članki iz rubrike