Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
2 16.10.2018 12:04:02

SUPERGE, posebej za DEBI V NBA! Ste videli Dončićevo obuvalo, njegova posebnost je ... (foto)

twitter
Znano je, v kakšnih košarkarskih čevljih bo v ligi NBA debitiral Luka Dončić.

Danes ponoči bosta v ligi NBA na sporedu prvi tekmi nove sezone, Slovenca iz najmočnejše lige na svetu bosta na svoj račun prišla v noči iz srede na četrtek. Goran Dragić bo svojo enajsto sezono čez lužo začel na gostovanju pri Orlandu, izkušeni Slovenec pa bo v globoki senci vzhajajoče košarkarske zvezde Luke Dončića.

Slednji bo svoj debi dočakal v gosteh pri Phoenixu, ki ga s klopi vodi nekdanji slovenski selektor Igor Kokoškov, svetovna košarkarska javnost pa je v velikem pričakovanju prvega resnega nastopa novinca iz vrst Dallasa.

Dončiću, ki je bil na letošnjem naboru izbran kot tretji, velika večina napoveduje svetlo prihodnost, Nemci so ga celo označili za naslednika njihovega velikega zvezdnika Dirka Nowitzkega. A če se pred njegovim debitantskim nastopom porajajo dvomi, če bo uspel upravičiti visoka pričakovanja, pa ni več nobenih dvomov, v kakšni obutvi bo začel novo sezono.

Nike je javnosti predstavil nekatere košarkarske čevlje, v katerih bodo novo sezono začeli tamkajšnji zvezdniki, med drugim so pokazali tudi tiste, v katerih bo igral Slovenec. Barvo je izbral takšno, kot jo lahko vidimo na dresu Dallasa, na notranji strani jezička je številka 77, ki jo lahko vidimo na njegovem dresu, posebnost pa je podplat, ki se sveti v temi.

doncic

Značke: dončić, nba

Članki iz rubrike