Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.10.2018 17:32:30

AH, TI NORI NAVIJAČI Severne Irske imajo novo pesem - zdaj opevajo PENIS (!?) svojega ljubljenca

Profimedia
Will Grigg je že zgodovina, zdaj je v modi novi navijaški hit. Vendar, Josh Magennis ni navdušen, sploh ni navdušen.

Pred dvema letoma so simpatični navijači Severne Irske zasloveli po vsem svetu s navijaškim napevom o svojem igralu Willu Griggu. Saj se spomnite predelave znanih plesnih ritmov pesmi 'Freed From Desire'. od pevke Gale. Navijači so vpili 'Will Grigg's on fire', ta verzija pa je v Veliki Britaniji dosegla celo sedmo mesto največkrat prenešenih pesmi iz ITunesa.

Očitno jih je velik uspeh prvega hita motiviral, da so se spomnili novega, tega pa posvetili drugemu napadalcu zeleno-bele armade, Joshu Magennisu. Na njegov priimek so enostavno postavili rimo 'penis', pri tem pa ostaja skrivnost, kako so prišli do ideje, da spolni organ igralca v dolžino meri 24 inčev oziroma 60 centimetrov, kot pravi besedilo pesmi.


Pesem so hitro osvojili vsi navijači, tako je donela s tribun, hitro pa je postala tudi hit na svetovnem spletu. Vendar član Boltona se je pritožil: "Rad igram za Severno Irsko in vedno cenim, če navijači med tekmami skandirajo moje ime. Zavedam se, da je bistvo te pesmi izkazovanje podpore, ampak res bi mi bilo ljubše, če jo naviajči ne bi več prepevali."

Tu pa še ni konec, oglasila se je tudi severnoirska zveza, ki je v uradnem sporočilu zapisala: "Severnoirska nogometna zveza ima ničelno toleranco do žaljivega navijanja. Stalno smo v stiku z navijaškimi skupinami, skupaj rešujemo težave."

Josh Magennis se je torej pritožil, ker so ljudje navudšeni nad velikostjo njegovega penisa. Je lahko kaj še bolj bizarnega...

Članki iz rubrike