Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 24.05.2017 08:28:43

Dlake pokonci: Pretreseni zvezdnik Borussie, ki je bil tudi sam žrtev bombnega napada z ganljivim sporočilom po napadu v Manchestru

Manchester je zaradi terorističnega napada, ki se je zgodil na koncertu popularne ameriške pevke Ariane Grande zavit v črno. Spodbudne in sožalne besede dežujejo z vseh strani, eno najbolj ganljivih sporočil pa je spisal zvezdnik dortmundske Borussie.

Pred prvo četrtfinalno tekmo lige prvakov med Borussio iz Dortmunda in Monacom je v neposredni bližini avtobusa črno-rumenih, ki se je peljal proti stadionu, eksplodirala bomba. Na srečo smrtnih žrtev ni bilo, jo je pa slabo odnesel nekdanji nogometaš Barcelone, zdaj pa odlični branilec Borussie Marc Bartra. Katalonec je utrpel poškodbe roke, zato je moral dlje časa počivati.


Ravno zato so Bartro dogodki iz Manchestra še posebej pretresli. Oglasil se je preko Instagrama in s svojim sporočilom navdušil. "V kakšnem svetu živimo? Kaj se dogaja okrog nas? Frustrirajoče je, ko ne moreš storiti ničesar, da bi preprečil te uničujoče tragedije. Kar se dogaja na toliko različnih krajih po svetu me dela žalostnega in težko je to sprejeti ali razumeti," je svoj ganljiv zapis začel Bartra. 

"A življenje gre naprej. Kar najbolje ga moramo izkoristiti, dati moramo vse od sebe in vsak trenutek doživeti kot nekaj dragocenega. Uživati moramo življenje in se boriti za to, v kar verjamemo. To je to, kar sam počnem z vso svojo močjo, ko se spomnim na dogodke, ki sem jih že doživel in na vse dobre stvari, ki me še čakajo," je še dodal Katalonec.

Članki iz rubrike