Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 22.08.2017 09:43:47

Spektakularno: Leti, leti, leti - NEJC SKUBIC! (video)

Selektor Srečko Katanec bo v četrtek objavil seznam reprezentantov, na katere bo računal v septembrskih kvalifikacijskih dvobojih s Slovaško in Litvo.

Nekateri standardni reprezentanti niso v tekmovalnem ritmu, zato pa je dobre novice prejel iz Turčije, kjer v odlični formi igra Nejc Skubic.

Vajeni smo, da ga (zelo pogosto) videvamo v vlogi asistenta, tokrat pa je veliko bolj v ospredju. Bočni branilec se je namreč v tretji uradni tekmi sezone drugič vpisal med strelce.


Prvič je zadel v superpokalnem obračunu z Bešiktašem, kjer je s svojim golom odločil zmagovalca, drugič pa je zadel sinoči v drugem prvenstvenem krogu.

Konyaspor je gostil Genclerbirligi in slavil s 3:0. Skubic je tik pred koncem prvega polčasa podvojil vodstvo svoje ekipe. Pri tem pa s pravo mojstrovino navdušil navijače zeleno-belih.

Njegovo moštvo je napadalo po levi strani, Skubic pa je soigralcu z roko pokazal, kam naj mu pošlje žogo. Po odličnem predložku je bil kljub svojim 177 centimetrom (daleč!) najvišji v kazenskem prostoru, branilca sta kar nemo gledala, ko je Slovenec v slogu Petra Prevca poletel mimo njiju, ju z lahkoto preskočil in žogo z glavo zabil mimo nemočnega vratarja pod prečko.

Članki iz rubrike