Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

su
su
0 17.02.2018 20:21:10

PRIPRAVITE ROBČKE! Vi boste jokali z njima (video)

Reuters
Osvojitev zlate olimpijske kolajne je za večino športnikov (razen nogometašev) vrhunec njihove kariere in tudi zato jo sprejemajo tako čustveno.

Nemška umetnostna drsalca Aljona Savchenko/Bruno Massot (235,90 točke) sta v konkurenci športnih parov osvojila zlato medaljo na zimskih olimpijskih igrah. Drugo mesto je zasedel kitajski par Sui Wengjing/Han Cong (235,47), bronasto pa kanadski športni par Meagan Duhamel/Eric Radford (230,15).
Nemca sta bila v sredo po kratkem programu na četrtem mestu, v prostem programu pa sta zasenčila vse tekmece. V Ukrajini rojena 34-letna Nemka je po dveh bronastih olimpijskih odličjih v kanadskem Vancouvru 2010 in ruskem Sočiju 2014 - na obeh tekmovanjih je bil njen partner Robin Szolkowy - osvojila svojo prvo olimpijsko kolajno najbolj žlahtnega leska, kar velja tudi za pet let mlajšega, v Franciji rojenega Massota, ki je njen partner od leta 2016.

Nekaj prav posebnega pa je bilo čakanje na zadnje sodniške ocene. Aljona je sicer jokala cel čas, na koncu, ko je bilo vse jasno, pa je začel neutolažljivo jokati tudi postavni Massot.

Članki iz rubrike