Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 17.01.2018 08:43:24

TI GREŠ SEM, TI PA TJA ... Prestop ALEXISA SANCHEZA sprožil pravi vrtiljak med evropskimi velikani

Reuters
Nogometna tržnica je v teh dneh dodobra zadihala, kolesje pa je v tretjo prestavo pognal Alexis Sanchez.

Potem ko se je govorilo, da bo Arsenal zapustil v smeri Manchester Cityja, je zdaj bolj kot ne jasno, da je odlični Čilenec že dogovorjen z mestnimi tekmeci in z Josejem Mourinhem.

Težavo predstavlja predvsem prestop v nasprotni smeri Henriha Mhitarjana. Gre za menjavo brez vpletenega denarja za prestope, Armenec pa se za zdaj še ni odločil, čeprav je njegov agent, razvpiti Mino Raiola že dejal, da je vpleten v vse podrobnosti prestopa svojega varovanca.

Arsenal tako potrebuje zamenjavo in očitno jo je našel pri Borussii iz Dortmunda, od koder bodo za okoli 70 milijonov evrov pripeljali kar Pierre-Emericka Aubameyanga. Toda svojega igralca ne želi izpustiti preden ne dobi zamenjave, a kaj, ko tudi BvB za zdaj ne popušča in ne bo dovolil prestopa, preden Gabonec ne plača 100.000 evrov kazni zaradi neupoštevanja klubskih pravil in dokler ne najdejo zamenjave za sicer odličnega napadalca. 

Tega naj bi našli kar v Angliji, toda to ne bo Olivier Giroud, o katerem se je govorilo, ampak še en član londonskega kluba. To naj bi postal Chelseajev Michy Batshuayi, ki se pri modrih ni naigral. Veliko je torej odvisno od Alexisa, a še precej več od ostalih akterjev štiri peresne deteljice napadalcev, ki bodo povsem premešali evropski nogometni zemljevid. 

Članki iz rubrike