testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 16.11.2017 08:13:48

Andraž Šporar razkril VELIKO SKRIVNOST! Tega nisem povedal še nikomur, tole je SLOVENSKI KLUB, ki me je snubil ...

www.alesfevzer.com
"Poklicali so me v hotelsko sobo in mi ponudili ..." je Andraž Šporar razkril nekaj, kar je bilo doslej skrito pred slovensko javnostjo.

V torkovi številki časnika Ekipa SN ste si lahko prebrali veliki intervju z Andražem Šporarjem, ki je še vedno voljo na spletni strani trafika24.si, nogometaš Arminie je med drugim povedal nekaj, kar je bilo doslej skrito pred slovensko javnostjo. Šporar je namreč razkril ime slovenskega kluba, ki ga je snubil v svoje vrste, ko je bil še član Interblocka. No, tedaj se je že skoraj vse dogovoril za prestop v Olimpijo, toda še preden je bila pogodba podpisana, so se tik pred zdajci v igro vmešale tudi - Domžale!

"Bil sem star 17 let, igral sem še za Interblock, za mano je bila sezona v drugi ligi. Nekega dne mi je zazvonil telefon, na drugi strani je bil Milenko Aćimović, tedaj športni direktor Olimpije. Rekel mi je, da me želi pripeljati k Olimpiji in seveda sem mu dal takoj svojo besedo, da bom prišel. In da je to edini klub, h kateremu želim prestopiti," je razlagal Ljubljančan na začasnem delu v Nemčiji in nadaljeval: "No, potem se je zgodilo nekaj zanimivega. Ko je bil Aćimović v Turčiji, torej odsoten, me je določen agent – pustimo njegovo ime pri miru – poklical v hotelsko sobo, v kateri me je čakal v družbi športnega direktorja Domžal. Pozdravila sta me s pogodbo v eni in z nalivnim peresom v drugi roki. Le podpisati bi se moral in postal bi nogometaš Domžal. Ampak moja želja je bila kristalno jasna. Želel sem le v Olimpijo. Zato sem jima rekel ne in odkorakal iz sobe. Ob tem bi to priložnost izkoristil in se zahvalil Aćimoviću. Pomagal mi je uresničiti veliko željo. Če ne bi bilo njega … No, morda bi igral za Domžale (smeh). Nasploh bi morali biti navijači Olimpije Aćimoviću še kako hvaležni, zdi se mi, da se mu daje premalo zaslug za kasnejši uspeh kluba. Vem, da je želel biti prvak, a mu žal ni uspelo. Je pa v Stožice pripeljal številne nogometaše, ki so potem uresničili tudi njegove sanje."

Članki iz rubrike