900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
6 21.01.2018 10:58:20

Alen Omić že šokiral fanatične navijače ZVEZDE: Sovraštvo do drugega naroda in verska nestrpnost!? Kot Slovenec sem nekdo, ki ...

Alen Omić je tudi uradno postal član beograjske Crvene zvezde, navijačem pa se je že prikupil s svojimi izjavami.

216 centimetrov visoki center je v zadnjih minutah, ko so bile še možne registracije novih košarkarjev, podpisal pogodbo z beograjsko Crveno zvezdo, njen dres pa bo nosil do konca sezone. Nazadnje je bil član Hapoela iz Jeruzalema. Omić je ob podpisu pogodbe razkril, da je imel veliko zaslug za prestop njegov prijatelj in nekdanji soigralec pri Unicaji, Nemanja Nedović. "On je imel veliko zaslug za to, da smo osvojili eurocup, največjo lovoriko v moji karieri. Navijači Zvezde so bili del mojega življenja vse od malega, imam veliko prijateljev, ki navijajo za ta klub in ni nobena skrivnost, da je Crvena zvezda v Sloveniji zelo priljubljena," je povedal Omić.

Ob predstavitvi je spregovoril tudi o manj športnih in manj prijetnih temah, o sovraštvu in nestrpnosti do drugih ver: "Narod v Srbiji mi je zelo blizu, pred veliko časa sem imel idejo, da zaprosim za srbski potni list ob slovenskem. Kot Slovenec nisem nekdo, ki ga vera posebno zanima. Ljudi delim na dobre in slabe, ni tretje možnosti. Če koga že posebej zanima - sem ateist, pa naj bo, da je Crvena zvezda moje upanje, moja vera."

Članki iz rubrike