Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 24.04.2018 12:26:43

VELIKI IBRA razkril, zakaj je odšel v LA in kaj namerava po nogometni karieri (foto)

Zlatan Ibrahimović
profimedia
Zlatan Ibrahimović je eden najboljših nogometašev na svetu, ki je v "zatonu" kariere tudi Američanom pokazal, kako se igra nogomet.

No, ampak veliki Ibra si je v Los Angelesu takoj naredil ime, saj ga navijači obožujejo, zvezdniki pa se želijo srečati z njim. Zlatan je priznal, da bi rad po koncu kariere pogledal tudi v Hollywood.
36-letni zvezdnik je samozavetno dejal, da bi boljše igral filmsko vlogo kot Ivan Drago, ki si je ime naredil v Rockyju.


Na radiu US so Zlatana vprašali, če bi šel lahko po poti Arnolda Schwarzeneggerja. In Ibra je brez razmišljanja dejal: "Mislim, da bi lahko igral kakšno vodilni vlogo v filmih kot so Rambo, Bourne Identity​, saj sem prepričan, da imam sposobnosti za take stvari. Nekdo je dejal, da bi v filmu lahko igral "slabega dečka", ker je moja angleščina kot tista Ivana Draga. Toda sam menim, da sem precej boljši od tega."
Ivana Draga je igral Šved Dolph Lundgren v četrtem filmu o Rockyju. Zlatana so na radiu še vprašali, ali bi se Ibra srečal s katerim od holivudskih zvezdnikov. No, Ibra je v svojem slogu odgovoril: "Jaz? Z nobenim se ne bi srečal. Oni se želijo srečati z mano!"
Samozavest je tisto, kar dela Zlatana velikega in na koncu pogovora je še dejal: "Ne morete izmeriti kako priljubljen sem. Jaz sem Švedska. Celo ime države Švedska bodo na zemljevidu spremenili v mojega. Ko želite poiskati Švedsko, morate v Googlu napistai Zlatan!"

Članki iz rubrike