Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 6. 2017,
2.37

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,38

4

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo kbm

Ponedeljek, 12. 6. 2017, 2.37

6 let, 6 mesecev

Ronaldo spet očka, Američanka naj bi mu rodila dvojčka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,38

4

Cristiano Ronaldo | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Najbolj priljubljeni športnik na svetu zadnjega obdobja, portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, naj bi še drugič postal očka. Nadomestna mati naj bi mu rodila dvojčka, punčko in fantka.

Številni svetovni mediji povzemajo portugalsko televizijsko postajo SIC, ki poroča o tem, da je Cristiano Ronaldo še drugič postal očka.

32-letnemu Portugalcu, ki je bil izbran za najboljšega nogometaša lanskega leta na svetu in je po drugem zaporednem evropskem naslovu z Real Madridom na dobri poti, da to postane tudi letos, naj bi nadomestna mati z zahodne obale ZDA povila hčer Evo in sina Matea.

Ronaldo, ki je oče prvič postal leta 2010, ko je dobil sina Cristianinha, tudi njega je rodila nadomestna mati iz ZDA, naj bi oče drugič postal v četrtek prejšnji teden.

O tem, ali je dvojčka rodila mati prvega Ronaldovega otroka, mediji ne poročajo.

V družbi dekleta Georgine Rodriguez in prvorojenca Cristianinha januarja letos. | Foto: Getty Images V družbi dekleta Georgine Rodriguez in prvorojenca Cristianinha januarja letos. Foto: Getty Images

Potrditve za zdaj še ni

Ronaldo in njegovi predstavniki rojstva hčere in še enega sina niso uradno potrdili.

Portugalec je julija leta 2010 očetovstvo naznanil prek svojih uradnih kanalov na družabnih omrežjih mesec za tem, ko se mu je rodil prvi sin.

Danes šestletnega Cristianinha ne skriva in se z njim pogosto pojavlja v javnosti. Objavlja tudi skupne fotografije in videoposnetke.

O njegovi mami Ronaldo in njegova družina ne govorijo, a nikoli niso zanikali poročanja o tem, da gre za neko nekdanjo ameriško natakarico, ki naj bi za rojstvo otroka prejela deset milijonov ameriških dolarjev. Medij, ki je trdil, da sta mami Ronaldovega otroka dve Mehičanki, so tožili in tožbo tudi dobili.

Za Portugalsko je v petek dosegel že 72. in 73. reprezentančni gol. | Foto: Reuters Za Portugalsko je v petek dosegel že 72. in 73. reprezentančni gol. Foto: Reuters
Na družabnih omrežjih ima skoraj 300 milijonov sledilcev

Ronaldo je športnik z največ zaslužka in tudi z največ oboževalci na svetu. Na družabnih omrežjih kraljuje. Njegov profil na Instagramu ima 104 milijone sledilcev, na Facebooku jih ima kar 121 milijonov, na Twitterju pa več kot 53 milijonov.

Ronaldo je sanjsko sezono 2016/17, v kateri je z Realom postal evropski, španski in svetovni prvak, končal v petek, ko je pri zmagi Portugalske v Latviji v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 dosegel dva gola in prispeval podajo.

Njegova zdajšnja spremljevalka ni noseča

Ronaldo je v zadnjih mesecih srečno zaljubljen v Georgino Rodriguez.

Pred kratkim so se pojavile govorice, da je lepa Španka z njim noseča, kar pa so v Ronaldovem taboru zanikali.

Ne spreglejte