Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Si želite na Volkswagen 21. Ljubljanskem maratonu startati iz prve vrste?

10. 10. 2016; 11.11
Avtor: Promocijsko gradivo
FB_1200x630 mm
Potem morate sodelovati v nagradni igri!

Za vse, ki bi se želeli konec meseca udeležiti Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona, adidas organizira edinstveno nagradno igro »WhyirunLjubljana«. Kot obljublja adidas, bo eni tekačici in enemu tekaču ponudil unikatno priložnost, da starta iz prve vrste ter skupaj z najboljšimi tekači sveta prične letošnji maraton.

Tekaške proge in mestne ulice so v tem času polne teka željnih športnikov, ki bodo svoje letošnje priprave okronali 30. oktobra z udeležbo na Volkswagen 21. Ljubljanskem maratonu. adidas, diamantni sponzor Ljubljanskega maratona, tudi letos aktivno sodeluje pri pripravi dogodka in pripravlja edinstveno nagradno igro.


WhayirunLjubljana
V neverjetni nagradni igri »WhyIrunLjubljana« lahko z malo sreče osvojite edinstveno izkušnjo in prvovrstno tekaško opremo. adidas bo namreč izžrebal dva, ki bosta svoj tek na 21 ali 42 kilometrov začela iz prve startne vrste ob boku tekačev z vsega sveta poleg tega pa ju bo opremil z vrhunsko tekaško opremo. Za sodelovanje se pridružite adidas tekaški skupnosti in na spletno stran www.whyirunljubljana.si zapišite svoj razlog, zakaj tečete na Ljubljanskem maratonu.

V nagradni igri, ki se je pričela 3. oktobra, lahko sodelujete še vse do 23. oktobra. Zmagovalca, žensko in moškega, bo adidas izžrebal zadnji teden pred maratonom in jima podelil čast, da skupaj z najboljšimi pričneta Volkswagen 21. Ljubljanski maraton!
Obiščite spletno stran www.whyirunljubljana.si in startajte iz prve vrste!

prejšnji članek
Tudi Victoria Beckham ima hude težave s kožo
Svet slavnih
Tudi Victoria Beckham ima hude težave s kožo
naslednji članek
Mali učenjaki in njihovi koraki
Zdravje
Mali učenjaki in njihovi koraki
#nasazenazenska
nasazenazenska