Šport > Nogomet
66 ogledov

Plačal napako virtualnega jaza

Götze Bayern München novinarska konferenca predstavitev novi igralec EPA
Mario Götze se je navijaču, ki je zaradi zgrešene enajstmetrovke z njegovim virtualnim likom uničil svoj igralni krmilnik, oddolžil z darilom.

Nemški nogometni navdušenec Mario Thissen je od zvezdnika bavarskega nogometnega velikana zahteval povrnitev stroškov, ker je zaradi zgrešene najstrožje kazni z likom Maria Götzeja uničil svoj igralni krmilnik.

bild mario thissen | Avtor: Facebook Facebook
''Živjo, Mario. Dolguješ mi 49,90 evra za novi krmilnik. Zgrešil si enajstmetrovko v 90. minuti. Hvala. Poslal ti bom podatke o svojem računu, Lep pozdrav,'' je na uradni Facebook strani nemškega prvaka objavil Thissen, ki je zaradi ''napake'' virtualnega Götzeja izgubil tekmo priljubljene nogometne igre FIFA 2015.

Objava se je, kot kaže, dotaknila nemškega vezista, ki se je odzval na zahtevo navijača.

''Težko je, ko zgrešiš enajstmetrovko v 90. minuti. To te lahko zelo razjezi, kar povsem razumem. Kaj se je zgodilo s Thomasom Müllerjem?'' je v izbiro strelca z bele točke podvomil Götze in dodal: ''Ne meči krmilnika v steno, to nikamor ne pelje. Poslal ti bom majhen paket z majhnim presenečenjem. Naslednjič mi bo uspelo. Obljubim.''

Novico so povzeli številni nemški mediji, ki so nogometnega navijača obiskali na domu. ''Ne morem verjeti, da sem na nemški televiziji in v časopisih,'' je na Facebooku zapisal Thissen.

joystick krmilnik ps fifa mario gotze | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.