Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 24.05.2017 13:36:47

Noro! Kakšne cifre: Izpadel iz premier lige, zdaj pa bo od Bournemoutha dobil dih jemajočo pogodbo!

Jermain Defoe kljub že 34 letom še vedno velja za enega najboljših napadalcev v premier ligi, toda kljub temu, da je bil v tej sezoni v dobri formi, ni uspel preprečiti izpada Sunderlanda v drugo ligo.

Črne mačke, kot je vzdevek Sunderlanda, so kljub odličnim igram Jermaina Defoeja, ki je sezono končal s 15 goli na svojem kontu (10. najboljši strelec premier lige) v letošnji sezoni zasedli zadnje, 20. mesto v ligi. In seveda izpadli. 

Toda kljub temu, da je Sunderland izpadel iz prve lige, bo Defoe tudi v naslednji sezoni igral v premier ligi. Izkoristil je namreč klavzulo v svoji pogodbi, ki mu v primeru izpada kluba v nižji rang omogoča brezplačen odhod drugam, za sodelovanje pa se je po poročanju angleških medijev dogovoril z Bournemouthom



Slednji je letošnjo sezono končal na 9. mestu na lestvici, Defoeju pa je ponudil naravnost sanjske pogoje. Angleški napadalec, ki se je zaradi dobre forme vrnil v angleško reprezentanco, bo z Bournemouthom podpisal triletno pogodbo, ki mu bo na teden navrgla norih 130 tisoč funtov oziroma 150 tisoč evrov. 

Za nogometaša, ki bo oktobra dopolnil že 35 let je to seveda sanjska pogodba, ki samo dokazuje, koliko denarja imajo vsi angleški prvoligaši.

Članki iz rubrike