V novem duetu se predstavljata član skupine Kingston, Dare Kaurič, in Anika Horvat. Dare v poletje vstopa z novim samostojnim singlom ‘Naj ostane hrepenenje‘, s katerim napoveduje izid drugega albuma, na katerem bodo le dueti, ki jih bo ustvaril v sodelovanju z različnimi avtorji.

Za Aniko in Dareta je to prvo glasbeno sodelovanje: “K sodelovanju sem povabil dobro prijateljico in vrhunsko pevko Aniko Horvat. Pri ustvarjanju pesmi sva se takoj ujela, le pri usklajevanju urnikov sva se morala malo bolj potruditi,” je v smehu povedal glasbenik.

Pred izidom prvega skupnega singla sta Dare in Anika poslušalcem sporočila: “Iskreno oba upava, da vam bo skladba enako všeč, kot je nama in boste v prihajajočem poletju uživali ob novih ritmih, kot sva midva ob njihovem ustvarjanju.” Kot avtor glasbe in besedila se podpisuje Dare Kaurič, pod aranžma in končno produkcijo pa Željko Mladenovič.

Pred glasbenikom je torej izredno delovno poletje, saj bo poleg številnih nastopov s Kingstoni snemal tudi videospot za novo skladbo ter nove uspešnice za prihajajoči album s simpatičnim naslovom Tik pred zajci.

Foto: Aleksander Golob


Zadnje novičke

Prejšnji članekNe bi uganili, pri čem sta sina podprla David in Victoria Beckham
Naslednji članekDitka na začetku poletja predstavlja novo skladbo