rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 09.03.2018 17:29:28

ŠOK, ŠOK, ŠOK! Mladi Francoz umrl natanko tako kot pred dnevi Davide Astori

Le pet dni po tragični smrti kapetana Fiorentine Davideja Astorija, ki je umrl med spanjem v hotelski sobi v Vidmu, je nogomet pretresla še ena, skoraj na las podobna smrt.

Ravno tako med spanjem in ravno tako povsem nepričakovano je minulo noč prenehalo biti srce mladeta francoskega nogometaša Thomasa Rodrigueza, sicer člana drugoligaša Toursa. Ravno tako kot Astorija so tudi komaj 18-letnega Francoza našli zjutraj v postelji. Njegovo srce se je upočasnilo in se naposled zaustavilo. Obdukcija, ki jo bodo opravili prihodnji teden, bo razkrila pravi vzrok smrti.

"Tours je globoko pretresen ob tej tragediji. Naša žalost je neopisljiva. Klub sočustvuje z igralčevo družino, ki ji bomo nudili vso potrebno pomoč in podporo. Thomas je bil izjemno priljubljen igralec," so sporočili iz francoskega kluba.



Rodriguez je v članski konkurenci odigral komaj nekaj tekem, celotna kariera je bila še pred njim. V klubu je veljal za izjemno nadarjenega igralca. Pred stadionom so že cel dan zbirajo navijači Toursa.

Zaradi tragičnega dogodka je nocojšnja tekma 2. francoske lige med Toursom in Valenncienesom seveda preložena, vse ostale tekme v Franciji pa se bodo ta konec tedna začele z minuto tišine.

Članki iz rubrike