mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 20.11.2017 10:36:44

Real Madrid GA SNUBI, kaj pa on: Harry Kane, MISLIŠ RESNO?!

Reuters
V zadnjem času se veliko govori o tem, da bi najboljši strelec zadnjih dveh sezon angleške lige Harry Kane kariero utegnil nadaljevati v Realu.

Madridčani so močno zagreti za usluge angleškega napadalca in člana Tottenhama. Jasno pa je, da bi morali zanj odšteti pravo malo bogastvo, a galaktikom to ne bi smelo predstavljati prevelike težave.

Očitno pa bo precej večjo težavo predstavljal nogometaš sam. Po zadnjih informacijah, ki prihajajo z Otoka, naj sploh ne bi želel prestopiti v Real. Kaj v Real, Kane si ne želi prestopiti nikamor!



Štiriindvajsetletnik, ki je v tej sezoni  je dejal, da si želi kariero zaključiti kar v Tottenhamu. Kane je trenutno poškodovan, v uvodnih mesecih tega tekmovalnega obdobja pa je za Tottenham na 15 tekmah v vseh tekmovanjih zabil 13 golov.

Govori se, da predsednik londonskega kluba Daniel Levy za nogometaša želi vsaj 225 milijonov evrov, v nasprotnem primeru se sploh ne bo pogovarjal o kakršnikoli ponudbi. Toda Kane je v zadnjem intervjuju za nemški Bild povedal, da ga prestop sploh ne zanima. "Moja želja je, da bi vso kariero igral za Tottenham. Imamo odlično moštvo, izjemnega trenerja, poleg tega pa bomo dobili še nov stadion. Trenutno mi tu vse ustreza in sem zelo zadovoljen," je Nemcem pred jutrišnjim gostovanjem pri Borussii Dortmund (v ligi prvakov) razložil Kane.

Članki iz rubrike