Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rp
rp
0 24.05.2017 12:41:21

Vpitje Blaža Sliškovića in razbit nos trenerja Loznice

Blaž Slišković
vszi
V prvenstvih Bosne in Hercegovine ter Srbije se še vedno dogajajo incidenti. V enega od njih je bil vpleten tudi legendarni Blaž Slišković, zdaj trener Zrinjskega.

V predzadnjem krogu najboljše lige v BiH je Sarajevo v mestnem derbiju z 1:0 premagalo Željezničar in ga vrglo z vrha lestvice, kamor se je po zmagi v Bijeljini povzpel Zrinjski. Ekipa Blaža Sliškovića je na gostovanju pri Radniku napravila preobrat z igralcem manj in zmagala z 2:1, zmagoviti gol pa je dosegla iz enajstmetrovke v 94. minuti.

Prav okrog omenjene enajstmetrovke se je na konferenci za medije po koncu tekme dvignilo kar nekaj prahu. Ko je eden od novinarjev podvomil v njeno upravičenost, je Blaž izgubil živce: "Veste povedati, da si je sodnik izmislil enajstmetrovko, ne pa tudi, da si je izmislil rdeč karton. Res ste neobjektivni, saj vidite samo eno stran."

Ko ga je novinar vprašal, zakaj vpije nanj, mu je Slišković dejal, da on povzdigne glas le v izjemnih primerih, takrat pa je to "ihihihi." Ko mu je predstavnik sedme sile, dejal, naj poizkusi, je Baka, kot so ga klicali, šele zares vzkipel: "Kaj, mi ti groziš? Kaj provociraš?," se je nato komaj pomiril.

Do še hujšega incidenta pa je prišlo na tekmi srbske lige med Loznico in Jošanico. Po zmagi prve s 3:2 so posamezni igralci ekipe iz Novega Pazarja obkolili sodnika Kurlagića. Trener Loznice Duško Obradović se je pozdravljal z gostujočimi nogometaši in skušal umiriti strasti. Takrat je k njemu pristopil član uprave Jošanice in ga po krajši verbalni razpravi nenadoma z glavo udaril v obraz. Obradović je z okrvavljenim nosom končal na tleh, težji incident je preprečila redarska služba.

Članki iz rubrike