Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 29.04.2016 19:50:40

Po očetovih stopinjah: Fantastičen gol sina švedske legende (video)

Njegov oče je igral za številne evropske velikane, med drugim tudi za Barcelono in Manchester United, on pa želi še v svoji nogometni karieri doseči še več. In moramo priznati, da je na dobri poti.

Se še spomnite Henrika Larssona? Enega najboljših švedskih nogometašev vseh časov, ki je v svoji karieri nosil drese med drugim Feyenoorda, Celtica, Barcelone in Manchester Uniteda, kjerkoli pa je bil, pa se je dokazal kot fantastičen strelec? 

Danes je dolgoletni švedski napadalec in četrti najboljši strelec v zgodovini švedske reprezentance trener švedskega prvoligaša Helsingborga, trenutno petouvrščene ekipe v švedski prvi ligi.


Nekdaj odlični napadalec pa trenira v prvem moštvu Helsingborga tudi svojega sina Jordana Larssona, ki je prav tako kot oče napadalec. In vse kaže, da je podedoval tudi očetovo zmožnost zabijanja zadetkov. 

Jordan je namreč v letošnji sezoni (švedski prvoligaši so odigrali šele šest krogov) zabil že tri zadetke za Helsingborg, nazadnje je z dvema goloma lastnoročno pokopal švedskega velikana AIK Stockholm. Predvsem drugi zadetek mladega, šele 18-letnega napadalca pa je bil prava mojstrovina, dosežen je bil namreč iz prostega strela z oddaljenosti okrog 30 metrov. 

Fantastično izvedbo prostega strela talentiranega Šveda si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Članki iz rubrike