reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 22.05.2018 14:20:58

RES GA NE BO! Eden največjih argentinskih zvezdnikov bo izpustil svetovno prvenstvo

Jorge Sampaoli je razkril seznam nogometašev, na katere bo računal na svetovnem prvenstvu v Rusiji, na njem pa ni prvega strelca italijanskega prvenstva Maura Icardija.

Na to je namignil že pred časom, ko je dejal, da Icardi in Paulo Dybala nista ravno primerna za slog igre, kot ga goji argentinska reprezentanca, na koncu pa se je odločil, da bo doma pustil le soigralca Samirja Handanovića. Dybala se je namreč znašel na spisku reprezentantov, v napadu pa mu bodo družbo delali Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Juventus) in Sergio Agüero (Manchester City).

Napad, ki bo med tekmeci sejal precej strahu, zato pa bo imel argentinski selektor precej več preglavic v obrambni in vezni vrsti. A v Argentini prevladuje mnenje, da bo z razigranim Messijem možno prav vse.

Vratarji: Sergio Romero (Manchester United), Willy Caballero (Chelsea), Franco Armani (River Plate).



Branilci: Cristian Ansaldi (Torino), Gabriel Mercado (Sevilla), Federico Fazio (Roma), Marcos Rojo (Manchester United), Nicolas Otamendi (Manchester City), Marcos Acuna (Sporting Lisbon).

Vezisti: Javier Mascherano (Hebei China Fortune), Maximiliano Meza (Independiente), Angel Di Maria (PSG), Manuel Lanzini (West Ham), Giovani Lo Celso (PSG), Ever Banega (Sevilla), Lucas Biglia (AC Milan), Eduardo Salvio (Benfica), Cristian Pavon (Boca Juniors).

Napadalci: Paulo Dybala (Juventus), Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Juventus), Sergio Agüero (Manchester City).

Značke: icardi, argentina, inter

Članki iz rubrike