V petek, ko je bila po četrtkovem koncu pete sezone uspešne slovenske nadaljevanke Ena žlahtna štorija, na sporedu posebna pogovorna oddaja, ki jo je vodila Ula Furlan, so razkrili, da se serija ne poslavlja za vedno.

V oddaji so pokukali v zakulisje priljubljene slovenske serije, ki je očarala Slovenijo in prejela tudi viktorja. V studiu so Uli Furlan igralci, ki jih je gostila: Vesna Pernarčič (Anica), Medea Novak (Maja), Maja Blagovič (Marija), Milan Vodopivec (Bonifacij), Robert Korošec (Sergej), Valentina Plaskan (Gabi) in Alenka Kozolc Gregurić (Zorica), izdali, da se Ena žlahtna štorija jeseni vrača z novimi nadaljevanji. Za ta korak so se na Planet tv odločili tudi zaradi odzivov številnih gledalcev, ki so z navdušenjem spremljali sago o družini Špacapan.

Odločitev ni bila lahka …

Odločitev za novo sezono ni bila lahka. V peti sezoni smo namreč končali vse velike zgodbe, ki smo jih spremljali v minulih dveh letih in pol. Zato smo bili postavljeni pred resno preizkušnjo, ki pa so jo naši pisci hitro razblinili. Našli so novo pot in z nekaj novimi liki se je v zelo kratkem času oblikovalo novo poglavje v življenju Štorij,” je povedal Sašo Kolarič, glavni producent Ene žlahtne štorije.

Namignili, kaj nas čaka jeseni …

Leto dni po Tonijevi in Zalini poroki med griči završi. V kraje namreč prihaja skrivnostni tuji bogataš, ki je v Brdih kupil dvorec. Za njim strasti razburka še Laura, očarljiva mlada fotografinja. Vaščani so prepričani, da je tesno povezana z bogatim prišlekom, a v resnici je prišla v Štorije iskat svoje korenine. To še prav posebej vznemiri Bonifacija, Marka in Berta … Značilnosti nove sezone so torej nove lokacije, novi obrazi in stari grehi.

Peta sezona se je končala s prelepo skladbo z naslovom Je slovo, a ni še konec, ki so jo glavni junaki posneli z namenom, da se poslovijo od svojih oboževalcev … vse do jeseni, ko se vračajo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEkskluzivna premiera animirane pustolovščine AVTOMOBILI 3
Naslednji članekJennifer Lopez objavila prelepo skupno družinsko fotografijo