mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
9 14.12.2017 15:37:31

Vijoličasto NAVDUŠENJE ob prvih besedah nove okrepitve! Doumbia je zaradi TREH SLOVENSKIH besed že postal ljubljenec navijačev! (video)

Grega Wernig
Mariborčani so že predstavili svojo prvo okrepitev, branilca Kassima Doumbiaja, ki se je za kratek čas že mudil v Ljudskem vrtu.

Aktualni slovenski prvaki in trenutno vodilna ekipa na lestvici državnega prvenstva se bo po zimskem premoru spet zbrala 9. januarja. Na prvem treningu pred odločilnim delom sezone pa bo prisoten tudi Kassim Doumbia, Malijec z belgijskim potnim listom, ki se najbolje znajde na položaju branilca. Zdaj že nekdanji nogometaš islandskega Hafnarfjördurja je za kratek čas obiskal Ljudski vrt in se spoznal s svojim novim domovanjem. "S tekem proti Mariboru sem si zapomnil številko devet, kapetana Marcosa Tavaresa. Seveda pa tudi Marka Šulerja, s katerim sem bil skupaj v Gentu. Po tekmi sem navezal tudi stike z Marwanom Kabho, tako da poznam nekaj soigralcev. Ne pa še vseh," so bile njegove prve besede v vijoličastem dresu, izbral pa si je številko 15 na dresu.

Navijače v štajerski prestolnici je prav gotovo navdušil z napovedjo, da želi Mariboru pomagati do naslova državnega prvaka in do vnovičnega igranja v ligi prvakov. Svoje kratko druženje v Ljudskem vrtu je zaključil s svojimi prvimi slovenskimi besedami: "Mi smo Maribor!"

Članki iz rubrike