testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

ku
ku
1 20.09.2017 14:14:14

SLOVENSKO PREKLETSTVO! Sale Đorđević se je prekrižal, naredil POŽIREK ŽGANJA, nato pa se je zgodilo, kar se lahko LE V SRBIJI! (video)

vszi
Selektor srbske košarkarske reprezentance je dobil posebno darilo.

Želeli so si zlato, zelo so si ga želeli, a Slovenija je bila v finalu košarkarskega evropskega prvenstva v Turčiji preprosto premočna. Toda takojšnje razočaranje Srbov se je kmalu ohladilo, v Beogradu so selektorju Aleksandru Đorđeviću in njegovim izbrancem pripravili sprejem, na katerem je prevladovalo prešerno vzdušje.

Takšnih in drugačnih daril ni manjkalo, člani glasbene skupine THCF so selektorju podarili menda prav posebno domače žganje. "Odpri, kaj čakaš," se je odzval Sale Đorđević. Preden jo je poskusil s požirkom iz steklenice, se je prekrižal, prav tako kot vsi ostali, ki so bili prisotni v manjši družbi. Potem se je Đorđević objel s člani skupine THCF, jih poljubil in zaprl steklenico, nakar se je zgodilo nekaj, kar ni pričakoval nihče. Padla mu je iz rok, toda začetno osuplost so kmalu zamenjali nasmehi, kot veleva običaj, so se najprej z žganjem vsi namazali po vratu.

"Še bodo zlate kolajne," so komentirali prisotni, saj naj bi bila po ljudskem izročilu naključno razbita steklenica z alkoholom najbolj mogoč pozitiven znak. Rešila naj bi vas pred izjemno katastrofo.

Članki iz rubrike