Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 20.10.2018 18:27:00

Znano, KOGA JE LOVIL MOURINHO! Znano, kaj mu je naredil! In kaj je NAREDIL NAVIJAČEM (foto)

Incident po tekmi Chelsea - Manchester United je dobil popolno osvetlitev.

Sprva ni bilo jasno, koga je lovil Jose Mourinho in s kom je želel obračunati, potem ko je Chelsea v 96. minuti zadel za končnih 2:2. Nato so mediji razkrili, da je šlo za prvega pomočnika Chelseajevega trenerja Maurizia Sarrija, ne za enega od nižjih uslužbencev, kot se je sprva ugibalo. Gospod po imenu Marco Ianni je bil Sarrijev pomočnik že pri Napoliju, strateg ga je vzel s seboj v London, tokrat pa si je privoščil izjemno odmeven incident.

Posnetki z druge strani so pokazali, da je Ianni s pestmi in dretjem izzival Mourinha že neposredno po golu, a je Jose ostal hladen. Ko se je Ianni vračal na klop, pa je proti Mourinhu naredil še nekaj gest, še enkrat stisnil pesti in tudi siknil italijansko zmerljivko. Mourinho, ki odlično obvlada tudi ta jezik, je izgubil žive, Iannija začel loviti in se prerivati tako z varnostniki kot z osebjem Chelseaja. Nastal je kaos, ki ga je pomiril Sarri, do nadaljevanja (in zaključka) tekme je minilo več minut.

Sledil pa je še obračun z navijači Chelseaja. Ti so ves čas spora vzklikali "Je*i se Mourinho", kar je Portugalca prizadelo še bolj kot spor z Italijanom. "Ne morem verjeti. Kar se je zgodilo med kllopema, se je zgodilo. Smo že razčistili. Navijače pa sprejmem precej težje," je dejal Mourunho, ki je po tekmjki odšel na igrišče in tribunam nazorno pokazal, da je tukaj, torej na stadionu  Stamford Bridge, zanje osvojil tri naslove angleškega prvaka.   

Galerija

Članki iz rubrike