Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 26.05.2018 09:29:27

Navijaška skupina GREEN DRAGONS pripravlja poseben spektakel že pred jutrišnjo tekmo v Domžalah

www.alesfevzer.com
Jutri bo velik dan za slovenski klubski nogomet, morda bo še večji dan za navijače kluba iz prestolnice. Priprave za slavje so v polnem teku.

Jasno, najprej bo treba skočiti in potem reči hop. Obračun v Domžalah ne bo mačji kašelj in tega se v taboru zeleno-belih zelo dobro zavedajo. Ker jih v sredo čaka še finale pokalnega tekmovanja, kar pomeni, da se lahko v tej sezoni okitijo celo z dvojno krono, nogometaši Olimpije jutri tudi v primeru ugodnega razpleta ne bodo pretirano slavili. Navijači se bodo gotovo veselili, vendar organizirane zabave v mestu ne bo. Tako so potrdili tudi iz Mestne občine Ljubljana, češ da jutri v središču mesta tudi v primeru osvojenega naslova prvaka ne bodo organizirali posebne proslave za nogometaše Olimpije. Ta naj bi sledila kasneje.

Sicer pa so najzvestejši navijači Olimpije dobro ogranizirani pred jutrišnjim dnem. Navijaška skupina Green Dragons namreč pripravlja pravi spektakel že pred tekmo v Domžalah. Vsi tisti, ki boste odšli v Domžale, se tako lahko priključite v avtomobilski konvoj, ki bo, tako navijači, tokrat rekorden.

trasa dragons


Karavana bo na pot odšla ob 14.05, in sicer z Dolgega mosta. Še preden se bodo jekleni konjički usmerili proti Domžalam, bodo nekaj kilometrov prevozili tudi po ljubljanskih cestah. Pot jih bo z Viča tako vodila po Tržaški cesti do Aškerčeve, potem bodo vozila zapeljala v Predor pod Ljubljanskim gradom, pri glavnem kolodvoru bo karavana nato zavila na Dunajsko cesto in se na koncu Črnuč preusmerila na "trzinsko obvoznico". Prihod navijačev Olimpije v Domžale bo torej po vsej verjetnosti zares sijajen.

Članki iz rubrike