Šport > Nogomet
551 ogledov

Kavčič: "Jaz sem glede svoje službe miren"

tomaž kavčič liga narodov Slovenija - Bolgarija Saša Despot
Slovenska nogometna reprezentanca je na tretji tekmi Lige narodov v Oslu izgubila proti Norveški z 0:1. Selektor slovenske izbrane vrste pravi, da je glede svoje službe miren.

Kavčičeva vrsta je doživela še tretji poraz v Ligi narodov in bo namesto o prvem mestu v skupini 3 morala razmišljati o obstanku v ligi C.

Selektor slovenske izbrane vrste Tomaž Kavčič pa je kljub novemu porazu Slovenije zadovoljen s trudom svojih izbrancev na tekmi z Norveško.

"Zagotovo smo razočarani po še enem porazu, ampak treba je povleči pozitivne stvari, ki smo jih videli, in se pripraviti na Ciper. Čestitam pa Norveški za zmago." je začel Kavčič.

Tomaž Kavčič Robert Englaro | Avtor: Epa Epa

"Ponavlja se nam padec koncentracije, dobili smo gol v sodniškem dodatku. Nobenemu ni lahko potem iti v slačilnico. Poskusili smo se dvigniti, ampak ni šlo. Težko rečem, kaj je narobe. Tu je tudi vprašanje izkušenj oziroma pomanjkanja njih," je o ponavljajočih se slabih predstavah spregovoril Kavčič, ki je mnenja, da so igralci tokrat dali vse od sebe: "Mislim, da so igralci tokrat pokazali več želje, dresi so bili umazani."

"Cilji mojega štaba pa se ne spreminjajo. Jaz sem glede svoje službe miren, odločitve pa sprejemajo drugi. Pritisk pa seveda obstaja," je zaključil Kavčič, ki o morebitnem odstopu ne razmišlja.

 

Komentarjev 4
  • čaplek5 13:21 14.oktober 2018.

    Sem prebral da, Šporar ni dobival uporabnih žog.............tu pa se vprašam ali je Derviševiča samo na izlet peljal.....G. Kavčič imate najboljšega podajalca v ligi pa ga ne znate izkoristit.Poglejte si posnetke njegove igre in podaj pa bo tudi Šporar prišel ...prikaži več do svoje igre.Samo ne se izgovarjat ni onega pa tistega......

  • supreme 10:24 14.oktober 2018.

    Butl...dresi so lohk umazan tud ,ce se za đabe meces po travi.....kavcic &co ste sramota fuzbalu....mrrrssss

  • izy 08:00 14.oktober 2018.

    Čas je za slovo. Pusti nogomet in se pojdi igrati kaj drugega! Slabšega trenerja in selektroja še nisem videl. Predsednik NZS kaj je z vami, da nič ne odreagirate?!?