kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 20.07.2017 11:47:27

Totti sporočil težko pričakovano odločitev: Grem naprej, obračam nov list v življenju

Profimedia
Italijanska nogometna legenda Francesco Totti je v začetku tedna potrdil, da bo odložil Romin nogometni dres in prevzel enega izmed direktorskih položajev v klubu, ki mu je zvest že več kot štiriindvajset let, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Štiridesetletni zdaj že nekdanji napadalec Rome bo še naprej deloval znotraj kluba, in sicer bo v pomoč novemu športnemu direktorju kluba Monchiju in pred kratkim imenovanemu trenerju Eusebiu di Francescu.

"Prvi del mojega življenja v vlogi nogometaša se je končal in zdaj pridejo na vrsto pomembnejše stvari. Do 28. maja sem razmišljal samo o igranju nogometa in zabavi ter kako prispevati čim več k ekipi. Zdaj grem naprej, obračam nov list v življenju," je na družbenem omrežju Facebook zapisal Totti.


Nekdanji član rimske prve enajsterice je svojo zadnjo tekmo v dresu Rome odigral 28. maja proti Genoi. Čeprav so se sprva pojavljala ugibanja o morebitni selitvi na Japonsko oziroma v ZDA, se je Italijan očitno odločil ostati tam, kjer je začel svojo kariero, četudi v nekoliko drugačni vlogi.

"Nova doba, nove avanture se začenjajo zdaj ... Želim si biti vse in nič ter predstavljati pomembno osebo za Rim in Romo," je še zapisal.

Totti je za Romo odigral 786 tekem, dosegel 307 golov in z italijansko reprezentanco leta 2006 osvojil svetovno krono v nepozabni tekmi proti ekipi Francije.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike