Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 26.02.2018 00:22:12

Kako je Igor Bišćan postal VELIKI KRALJ ljubljanskega nogometa: Olimpija IZENAČILA DOSEŽEK izpred - verjeli ali ne – 17 let!

www.alesfevzer.com
Igor Bišćan kot trener Olimpije podira zgodovinske dosežke.

Olimpiji je v nedeljo uspel veliki met. Potem ko je Maribor doma z Aluminijem zgolj remiziral, so se zmaji nekako le dokopali do zmage nad Celjem in zaostanek za prvim mestom lestvice Prve lige Telekom Slovenije zmanjšali le na eno točko. Navijači Olimpije imajo torej dober razlog za zadovoljstvo, hkrati pa obstaja še dodaten razlog, zakaj bi trener Igor Bišćan v njihovih očeh res bil nič drugega kot čisto pravi kralj.

Zgodovina namreč razkriva, da je Olimpiji včeraj uspelo nekaj, kar ji ni že dolgih 17 let. Pisala se je sezona 2000/01, ko je tedanjim zmajem uspelo, da so v slovenskem državnem prvenstvu na domačih tekmah neporaženi ostali kar 14-krat zapored. Potem so sledile neprimerno manj uspešne sezone, niti v tekmovalnem letu 2015/16, ko so Ljubljančani naslov po dolgih 21 letih vrnili v prestolnico, se jim ni uspelo pohvaliti s čem takšnim. Ampak Bišćanu je uspelo. Hrvat je Olimpijo v nedeljo v Stožicah popeljal še do 14 domače ligaške tekme brez poraza (vir: OptaŽabar), kar je še dodaten razlog, zakaj so zmaji lahko optimistično razpoloženi pred nadaljevanjem bojev.

Članki iz rubrike