Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
12 23.02.2018 10:03:43

Olimpija uradno URESNIČILA GROŽNJO: Na naslov NZS romala PRITOŽBA zaradi registracije Cretuja za Maribor, krovna organizacija ima zdaj ...

nkolimpija.si
Mati vseh afer bo še dvigovala prah.

Ne, afera Alexandru Cretu resnično še ni zaključena. Že na sredini tiskovni konferenci je tiskovni predstavnik Olimpije Tilen Trotovšek poudaril, da se bodo zmaji pritožili na odločitev Nogometne zveze Slovenije, ki je pretekli teden romunskega vezista uradno registrirala kot novega člana Maribora, včeraj je nato pritožba dejansko romala na naslov krovne organizacije.

Zmaji od NZS zahtevajo razveljavitev prestopa, saj vztrajajo pri tem, da so bili tako zavedeni kot tudi izigrani. Še več, njihovo stališče je tudi, da so dokumenti, ki jih je Maribor izkoristil za nakup Cretuja, neveljavni. Pod avtorizacijo agentu Zvonku Milojkoviću in aneks k nogometaševi pogodbi se je namreč podpisal vršilec dolžnosti direktorja kluba Dejan Stamenković, ki pa ni uradno avtoriziran za podpisovanje kakršnihkoli dokumentov in listin. Edini takšen v klubu iz Ljubljane je Milan Mandarić, ki pa se pod omenjena dokumenta ni podpisal.

Kako bo po preučitvi priloženih dokazov razsodila pritožbena komisija NZS, bomo kakopak šele videli. Časa ima kar nekaj, končno odločitev mora podati v 15 dneh od prejema pritožbe. Kljub pritožbi Romun lahko igra za Maribor.

cretu dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike