900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 26.05.2018 11:48:29

Za predtekmo OBRAČUN TETOVAŽ! Kdo ima lepše? Sergio Ramos ali Loris Karius? (FOTO)

Nogometaši Reala in Liverpoola so že več dni v središču pozornosti, danes pa še posebej. Vsaka podrobnost privre na dan, medijem oziroma javnosti ne ostane nič skrito.

Pretežno moški del javnosti, pa tudi kakšno dekle, zanimajo predvsem nogometne sposobnosti Madričanov in Liverpoolčanov, na drugi strani preteni del ženske javnosti, pa tudi kakšnega fanta, bolj privlači videz nogometašev. Tudi tetovaže.

Veliko nogometašev jih ima, nekateri imajo posklive po celem telesu, kar se seveda vidi. V današnjem času, ko družbena omrežja obvladujejo informacije, so nogometaši enostavno razgaljeni. In ne, da tega ne bi tudi sami želeli...

ramos karius


Branilec Reala Sergio Ramos in vratar Liverpoola Loris Karius se na Instagramu večkrat pohvalita s svojimi poslikavami telesa - to je njuna strast, hobi, ljubezen. Na Špančevem hrbtu je težko najti kakšen prostor, ki še ni poslikan. Nektere tetovaže na njegovem telesu imajo globok pomen, nekatere so le umetniške podobe. Na bicepsih ima zapisano: 'Duše mrtvih počivajo v spominu živih', na prstih pa ima štiri najpomembnejše številke.

Ramos se je s tetovažo na svojem telesu spomnil tudi žrtev terorističnega napada v New Yorku (11. septembra 2001) in Madridu (11. marca 2004).

Karius se je posvetil predvsem svojim rokam, tudi osrednjemu delu telesa. Leva roka je posvečena religiji, križ krasi tudi prostor za desnim ušesom. Tudi Nemec ima na svojem telesu nekaj globokih sporočil, kot je: 'Druge stvari nas lahko spremenijo, ampak začetek in konec je družina.'

Nocoj tetovaže ne bodo pomembne, pokala ne bodo dvignili tisti, ki imajo lepše poslikave, ampak tisti, ki bodo uspešnejši v igri z žogo. Je pa res, da bodo zmagovalci na fotografijah bolj opozarjali na sebe, če bodo razkazovali tudi svoje tetovaže.

Članki iz rubrike