Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.06.2018 18:54:00

ZASKRBLJENI Brazilci: Kaj je z NEYMARJEM?!

Profimedia
Zaradi poškodbe in operacije se je dolgo ugibalo o tem, ali bo Neymar nared za nastop na mundialu. Oziroma, kako dobro se mu bo uspelo pripraviti za svetovno prvenstvo. Po prvi tekmi je jasno, da ni stoodstotno pripravljen, zdaj pa se je zgodilo še to ...

Brazilci so bili pred začetkom turnirja eni glavnih favoritov za naslov svetovnih prvakov, vendar pa je njihova otvoritvena tekma pokazala, da nikakor niso tako suvereni, kot se je mogoče dalo slutiti po odličnih predstavah v pripravah.

Remi s Švico (1:1) je prinesel veliko razočaranje v tabor carioc, zdaj pa je nova slaba novica vnesla še več nezadovoljstva in strahu med brazilske navijače.



Prvi zvezdnik reprezentance Neymar je namreč predčasno končal ponedeljkov trening. Član PSG-ja je proti Švicarjem utrpel deset prekrškov in to se je moralo nekje poznati. Neymar je s treninga razočarano odšepal, saj so udarci, ki jih je prejel proti Švicarjem, na njegovem telesu pustili kar nekaj posledic.

Toda najdražji nogometaš na svetu ni bil edini, ki ni oddelal treninga, tudi Paulinho in kapetan Thiago Silva sta ostala v hotelski telovadnici, medtem ko so se njuni soigralci počasi že pripravljali na naslednji obračun s Kostariko, ki se bo v petek začel ob 14. uri.

Članki iz rubrike