Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 12. 2017,
10.21

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

#zanase #zanaše

Petek, 15. 12. 2017, 10.21

6 let, 4 mesece

Ilki Štuhec je še kako hudo, a ... #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30
Za naše. | Foto Telekom Slovenije

Foto: Telekom Slovenije

Od olimpijskih iger v Pjongčangu nas ločita še slaba dva meseca, nekatere športne privržence pa je zajel že pravi navijaški val. Med njimi je žal tudi poškodovana Ilka Štuhec, ki se je kljub poškodbi kolena izkazala za pravo navijačico.

Medtem ko se slovenski športniki vneto pripravljajo na olimpijske igre v Pjongčangu in druga pomembna tekmovanja, nekateri najzvestejši navijači že ogrevajo ozračje. Tokrat nekoliko drugače, s posebnim plesom, ki se ga, verjemite, lahko naučite brez težav.

Ilka Štuhec: Zdaj ste pa vi na vrsti

Za Ilko Štuhec, trenutno našo najboljšo smučarko, se je letošnja sezona končala na najslabši mogoč način. Mariborčanka si je tik pred začetkom sezone poškodovala koleno, tako da je zanjo sezona že končana. V teh trenutkih ji ni lahko. To je pokazala pri predsedniku države Borutu Pahorju, ko ni mogla zadrževati solz. A kot prava športnica tudi ona stiska pesti za naše olimpijce in vse preostale slovenske športnike.

Niso se izkazale samo kot izjemne rokometašice

Pred kratkim so na svetovnem prvenstvu za evforijo poskrbele slovenske rokometašice. Z uvrstitvijo v izločilne boje so izpolnile začrtane cilje. Najbolj  so navdušile z zmago nad Francozinjami, olimpijskimi podprvakinjami. Dekleta se niso izkazala samo kot izjemne rokometašice, ampak tudi kot zelo dobre navijačice.

Slovenke so pred današnjo tekmo osmine finala proti Švedski odlično razpoložene!!! Jim damo še mi eno spodbudo? 😉 #zanaše #mislovenci 🇸🇮🇸🇮🇸🇮 Telekom Slovenije

Objavil/a Rokometna zveza Slovenije dne 10. december 2017

 

Da so imela slovenske rokometašice veliko podporo doma, so pokazali rokometaši Celja. Fantje so se izkazali, ni kaj.

Ste vedeli, da se da plesati tudi na štartnih blokih

V Köbenhavnu poteka evropsko prvenstvo v kratkih bazenih. Nekateri naši plavalci so se v vodi zelo dobro izkazali. Pred tem so dokazali, da se da na plavalnih štartnih blokih tudi plesati. Vas zanima, kako jim je to uspelo?

Ko se na zabavi zapleše #zanaše

Da navijaški ples zares takoj zleze pod kožo, so dokazali zaposleni pri Telekomu Slovenije, ki so družno zaplesali #zanaše. Spodaj si lahko pogledate zanimiv video.

Ne spreglejte