Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 20.08.2017 08:42:25

Direktor JUVENTUSA: Čas je, da povem, kako in zakaj je BONUCCI končal pri Milanu! Morate vedeti, da ...

Gre za eno največjih intrig tega poletja, veliki zvezdnik Juventusa je postal kapetan Milan.

"Vsi nas sprašujejo, ali se nam je zmešalo. Zakaj ga nismo prodali komu drugemu, zakaj ga nismo prodali v tujino, zakaj smo ga sploh prodali. Mislim, da je čas, da te stvari razjasnimo," je generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta po uvodni zmagi črno-belih v novi sezoni italijanskega državnega prvenstva (3:0) proti Cagliariju prvič povsem konkretno spregovoril o odhodu Leonarda Bonuccija v vrste velikega rivala. 

"Resnica je, da imajo klubi dandanes le navidezno moč. V resnici vse odločajo igralci, prek njihove volje praktično ni mogoče iti. In čeprav smo poskusili vse, morate vedeti, da ni bilo mogoče ničesar spremeniti. Bonucci je hotel Milan in hotel je samo Milan. Zanj ni bilo druge opcije. Znano je, kaj se je z njim zgodilo pri nas in kmalu je bilo jasno, da ne bo ostal. Mi smo ga seveda želeli prodati drugam, toda zanj je obstajala le ena možnost."

Bonucci bi verjetno lahko izbral večino evropskih velikanov, a se je odločil za projekt oživljanja rdeče-črnega velikana, ker je zaradi družine - predvsem zaradi sina, ki je okreval po smrtno nevarni bolezni - želel ostati v Italiji. "Bilo je nekaj sijajnih možnosti, a jih ni hotel. Hotel je zgolj Milan in morali smo se dogovoriti z našim rivalom. 42 milijonov je za nekatere veliko, za druge malo, a vseeno smo iztržili kar nekaj denarja, tako da ne moremo biti povsem nezadovoljni," je še dejal. 

Članki iz rubrike