andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 10.07.2017 08:41:33

Kaj se dogaja v Ljudskem vrtu? Maribor na hitro sklical tiskovko! Na njej bo govoril Zlatko Zahović!

Včeraj zvečer so vijoličasti predstavnikom medijev in tudi širši javnosti sporočili, da bo pod vzhodno tribuno Ljudskega vrta danes novinarska konferenca. Govorec? Presenetljiv.

Na novinarski konferenci bo namreč spregovoril Zlatko Zahović. Pred leti to ne bi bila zanimiva novica, kajti športni direktor vijoličastih se je pogosto oglasil in nagovoril javnost. V zadnjem letu pa so se stvari seveda zelo spremenile. 


Vse od tiste 'afere' Ibraimi Zahović ni govoril pred mediji - z izjemo enega intervjuja za Večer -, pač pa se je oglašal le pred klubske spletne strani. Zdaj bo Zahović molk prekinil. Seveda pa se postavlja vprašanje, zakaj se je športni direktor vijoličastih odločil, da prekine medijski molk. 

Pri Mariboru so sicer ponudili skopo pojasnilo. "V sredo prva tekma, v torek na pot, v ponedeljek, pred otvoritvijo nove sezone, pa napovednik nekoliko drugače. Po uspešno oddelanih pripravah, pred začetkom projekta 2017/18 in v pričakovanju evropske premiere bo utrip Ljudskega vrta predstavil Zlatko Zahovič. Novinarsko konferenco pripravljamo v klubskih prostorih, z začetkom ob 13:00. Športni direktor v domu prvakov o novih vijol'čnih trenutkih," so zapisali v mariborskem taboru.

Članki iz rubrike