Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 18.07.2017 18:30:36

Domžalčani so pred povratno tekmo z Valurjem predstavili novo moč

Martin Metelko
Domžalčani so odlično začeli evropsko sezono, v kateri se po zmagah nad estonsko Floro in islandskim Valurjem lahko pohvalijo s stoodstotnim izkupičkom. Začetek prvenstva pa je bil povsem nasproten, uvod je postregel s porazom v Velenju.

Pokalnega prvaka v četrtek čaka še povratno srečanje z Valurjem, v katerem si lahko zagotovi napredovanje v tretji krog kvalifikacij za ligo Europa, še prej pa so Domžalčani predstavili novo moč v igralskem kadru.

Za sodelovanje so se namreč dogovrili z nekdanjim Koprčanom (na Bonifiki je igral zadnje pol sezone) Nerminom Hodžićem. V Nemčiji rojeni državjan BiH je ekipi iz mesta ob Kamniški Bistrici obljubil triletno zvestobo. ''Redko se ponudi priložnost, da lahko brezplačno ekipi priključimo perspektivnega mladega igralca in v tem primeru smo jo zgrabili z obema rokama. Nermin je v lanski sezoni dokazal, da je lahko dodana vrednost vsaki ekipi v slovenskem prvenstvu in prepričani smo, da bo ob pomoči soigralcev hitro nadoknadil zamujeno, saj je bil zaradi dogodkov v Kopru kar nekaj časa v nejasni situaciji,'' je o novem vezistu povedal športni direktor Matej Oražem.

Izjemno zadovoljen pa je tudi 22-letni Hodžić. "Presrečen sem, da sem prišel v Domžale. Zahvaljujem se vodstvu kluba in trenerju, da so me povabili medse. Prepričan sem, da sem naredil dober korak za nadaljnji razvoj kariere, saj sem prišel v zelo dobro organiziran klub," je dejal zadnji domžalski novinec, nato pa dodal: "Slovenska liga mi je zelo všeč in je dobra za mlade igralce. Gre za tekmovanje, ki je odlično za razvoj igralcev in je dobra odskočna deska za vse, ki si želijo narediti nekaj več v svoji karieri."

hodzic
NK Domžale
V novem klubu ne pričakuje težav s prilagajanjem, ki bo imel odličnega mentorja v rojaku in soigralcu pri Kopru Senijadu Ibričiću, nato pa je spregovoril še o svojih načrtih. "Tukaj je v pomoč vsem mladim, ne samo meni. Je dober vzor, kako se mora igralec obnašati na in izven igrišča. Glede osebnih načrtov je na prvem mestu zdravje. Želim pa si čim hitreje priboriti mesto v ekipi, da bom lahko klubu pomagal do željenih ciljev v prvenstvu in v evropskih tekmovanjih."

Članki iz rubrike