Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 26.04.2018 14:46:51

Slabe novice tudi za Zidana: Poškodba ključnega nogometaša mu bo povzročila precej preglavic!

Reuters
Zinedine Zidane bo moral najti rešitev v obrambi.

Dani Carvajal je eden tistih igralcev, brez katerega si udarne enajsterice madridskega Reala ne da predstavljati. To iz tekme v tekmo dokazuje tudi Zinedine Zidane, saj je španski bočni branilec eden najbolj obremenjenih igralcev iz vrst Reala.

Zdaj pa je jasno, da bo moral sloviti Francoz najti rešitev za velikansko luknjo, ki je nastala v obrambi na desnem boku. Carvajal je polfinalni dvoboj lige prvakov zapustil zaradi bolečin v mišici, zdaj pa je jasno, da bo manjkal vsaj dva tedna, morda celo tri. To pomeni, da zagotovo izpustil povratni polfinalni dvoboj z Bayernom, kar je seveda hud udarec za Madridčane, ki prave zamenjave za Carvajala nimajo.

Ko je Španec izpustil zadnjo tekmo, je Zidane na levi bok postavil Nacha, ki pa je prav tako poškodovan. Ostane tako neizkušeni Maročan Achraf Hakimi, a je veliko vprašanje, če si bo trener Reala na takšni tekmi upal tvegati. Ena od možnosti je tudi Lucas Vazquez, ki je v zaključku sredine tekme svoje delo na tem obrambnem položaju opravil odlično.

Španski mediji še dodajajo, da bo Real v primeru uspeha proti Bayernu lahko lažje zadihal, saj je za pričakovati, da bo Carvajal do finala lige prvakov, ki bo na sporedu 26. maja, v polni pripravljenosti.

Značke: real, bayern-münchen

Članki iz rubrike