profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
5 21.11.2017 13:39:30

Darko Milanič: Reprezentanca? Povem vam, kako blizu sem bil mestu selektorja! Moj odnos z VIOLAMI!? Mislim, da sem si njihov aplavz zaslužil že ...

alesfevzer.com
Pred današnjo tekmo med moskovskim Spartakom in Mariborom je v zelo zanimivem pogovoru za Val 202 spregovoril strateg Maribora Darko Milanič.

Tema pogovora ni bila le tekma za biti ali ne biti , temveč se je Primorec na klopi štajerskega ponosa dotaknil številnih drugih tematik. Med drugim tudi o odnosu z navijaško skupino Viole, ki so potrebovale kar nekaj časa, da so ga sprejele in da so skandirale njegovo ime. To se je nenazadnje zgodilo z Mariborovo uvrstitvijo v ligo prvakov. "Logično je, da si človek za svoje dobro opravljeno delo želi javnih pohval. Igramo zaradi tega, da bi bili navijači zadovoljni. Mislim, da sem si aplavze zaslužil tudi bistveno prej. Nekateri so v spominu navijačev ostali zato, ker so populisti, nekateri pa po trdem delu puščajo za seboj polne vitrine lovorik," je bil v svojem odgovoru za Val202 neposreden Primorec, ki pa ima štajerske korenine, saj od tam izvira njegova mama. 

Spregovoril je o še eni zelo vroči tematiki, in sicer nasledniku Srečka Katanca. "Osebno nisem prejel klica z Nogometne zveze Slovenije in mi je v redu tako. Imam službo, v kateri sem zelo zadovoljen, gospod predsednik ve, kakšna je situacija z mano, zato klic sploh ni bil potreben. V tem trenutku se ne bi odzval, čeprav je vodenje reprezentance velika čast," je še razkril Milanič, ki bo čez manj kot mesec dni, natančneje 18. decembra, dočakal abrahama. 

Članki iz rubrike