Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 15.12.2017 16:51:24

Zadržite dih, ta človek je NEVERJETEN! Samo dva tedna po zahtevni operaciji je spet šokiral!

V Sevilli so bili močno pretreseni, ko so v polčasu obračuna lige prvakov z Liverpoolom izvedeli novico, ki si je nihče ni želel slišati.

Trener Eduardo Berizzo je igralcem takrat sporočil, da ima raka prostate. Neverjetne besede so jih spodbudile, da so stopili skupaj in naslednjih 45 minut odigrali za svojega trenerja. Na Anfieldu so zabili tri gole in izničili zaostanek iz prvega dela igre. Oseminštiridesetletni Argentinec je le nekaj dni pozneje začasno zapustil ekipo, saj je moral na zdravljenje, njegovo mesto pa je prevzel pomočnik Ernesto Marcucci.

Osemindvajsetega novembra je prestal zahtevno operacijo, danes pa se je na veliko presenečenje vseh pojavil v slačilnici svojega moštva in poskrbel za izjemno navdušenje med igralci in ostalimi sodelavci v klubu.

berizzo
Reuters
Sevillo ob 21. uri čaka srečanje 16. kroga La lige z Levantejem. Berizzo pa je dopoldan igralce pozdravil z govorom, jim predstavil taktiko za srečanje in nato še na igrišču vodil lažji trening.

Argentinski strokovnjak si močno želi, da bi nocoj proti Levanteju že sedel na klopi, toda odločitev o tem bo padla šele pred tekmo. Vse skupaj je odvisno od tega, kakšno bo njegovo počutje. Igralci, sodelavci in navijači pa že zdaj verjamejo, da mu bo to uspelo, saj je njegova volja resnično neizmerna in je velik vzor vsem.

Članki iz rubrike