Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 22.09.2018 20:59:09

Sviš Ivančna Gorica - Urbanscape Loka 26:34 (13:17)

Rokometaši Sviša Ivančne Gorice so v 3. krogu lige NLB izgubili proti Urbanscape Loki s 26:34 (13:17).

* Dvorana OŠ Stična, sodnika: Teršek in Žibret (oba Trbovlje).
* Sviš Ivančna Gorica: Struna, Vencelj, Škorc, Tekavec, Knez 3, Zafran 6 (2), Fink 4, Grojzdek 4, Hrovat, Stopar 7 (4), Pirnat, Krabonja, Željko, Bučar, Košir 1.
* Urbanscape Loka: Juričan, Dobaj, Vrbinc 9, Šibanc 1, Gartner, Dolenc 1, Krivic, Jamnik 7, M. Jesenko, Pipp 3, Bergant 4, A. Jesenko 3, Bogdanić-Jenko 6, Plestenjak, Klemenčič, Marinović.
* Sedemmetrovke: Sviš Ivančna Gorica 8 (6), Urbanscape Loka 2 (2).
* Izključitve: Sviš Ivančna Gorica 6, Urbanscape Loka 6 minut.
* Rdeči karton: /.


Zasedba iz Ivančne Gorice je drugič zaporedoma ostala praznih rok. Po uvodnem zmagoslavju nad trebanjskim Trimom je najprej izgubila na Dolu pri Hrastniku, danes pa je morala priznati še premoč škofjeloški ekipi, ki je dosegla drugo zmago. V uvodu sezone je na kolena položila Dol TKI Hrastnik, v drugem pa morala priznati premoč državnemu prvaku iz Celja.

Dolenjska ekipa je do 13. minute držala korak z gorenjsko (6:6), nato pa je gostujoča ekipa naredila delni izid 6:0 in v 20. minuti povedla z 12:6. Gostitelji niso odvrgli puške v koruzo, v nadaljevanju so zaigrali veliko bolj odločno in v 26. minuti prepolovili visok zaostanek (11:14), a bližje od tega jim gosti niso dovolili.

Izbranci gostujočega trenerja Roberta Beguša so v drugi polovici tekme imeli škarje in platno v svojih rokah ter v kali zatrli vse poskuse gostiteljev po preobratu. V zmagoviti ekipi je bil najbolj učinkovit Matija Vrbinc z devetimi, v poraženi pa Simon Stopar s sedmimi goli.

Zasedba iz Ivančne Gorice bo v prihodnjem krogu gostila ormoški Jeruzalem, škofjeloška ekipa pa mariborski Branik. Obe tekmi bosta v soboto, 29. septembra.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike