Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matej zemljic_fofo saso svigelj (2) Njena.si

Skrito v raju: Takšni ljudje so ljubi Mateju ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
15 20.03.2018 11:00:03

PREDSEDNIK MARIBORA RAZKRIVA: Zahović nas je namočil. Povem vam, kaj sem mu v resnici rekel!

Drago Wernig - TAKA
Na zadnje dogodke v Mariboru se je iskreno odzval tudi predsednik kluba Drago Cotar.

Upravni odbor NK Maribor je na ponedeljkovi seji do nadaljnjega suspendiral športnega direktorja Zlatka Zahovića. Dokončno odločitev glede statusa športnega direktorja bo sprejel v naslednjih dneh, ko bo z njim opravljen razgovor.

Že pred sejo smo se pogovarjali s predsednikom NK Maribor Dragom Cotarjem, ki ga je v nedeljo zvečer športni direktor neposredno »potegnil za jezik«, saj je dejal (citiramo izjavo iz Večera): "Predsednik me je poklical, mi rekel, da imam prav, ampak da se moram opravičiti. Rekel mi je, da je javno mnenje takšno. Vprašal sem ga, ali je moj predsednik ali predsednik javnega mnenja." 

Predsednik vijoličastega kluba je zanikal, da bi Zahoviću kdajkoli dejal, da ima prav. "Moje besede so bile vzete iz konteksta. Zahovića sem res poklical in dejal sem mu, da se take stvari ne govorijo na uradnih novinarskih konferencah in da se mora opravičiti," je povedal Cotar, ki nam je že dopoldan potrdil, da se bo zvečer sestal upravni odbor in bodo sprejeli neko odločitev.

Vodstvo kluba se je nato sestalo, Zahoviča suspendiralo in se na takšen način odzvalo na dogodke na tiskovni konferenci po porazu s Krškim. Dejstvo je, da je Maribor v sila neprijetnem položaju, kar nam je potrdil tudi predsednik kluba. V klubu imajo nenazadnje odločilno besedo tudi sponzorji, ki prispevajo denar. "Večina ljudi v upravnem odboru je iz sponzorskih vrst, zato bodo v bistvu oni imeli glavno besedo," je med drugim dejal Cotar, ki je priznal, da je njega osebno Zahović kar dobro 'namočil'.

"Seveda me je namočil, saj je vse namočil in spravil v zelo neprijeten položaj," je priznal predsednik najuspešnejšega slovenskega športnega kolektiva, ki v nadaljevanju ni želel več komentirati te pereče teme.

Značke: cotar, maribor, zahovič

Članki iz rubrike