Šport
19793 ogledov

Lance Armstrong zgrožen ob Rogličevem posnetku

lance armstrong EPA
"Oh, moj bog. Zanima me, kaj se je zgodilo?" se sprašuje Lance Armstrong.

Nekdanji superzvezdnik kolesarskega športa Lance Armstrong, ki so mu zaradi nedovoljenih poživil odvzeli sedem skupnih zmag na dirki po Franciji,  pozorno spremlja tudi tokratni Tour de France. Ima tudi svojo oddajo, po včerajšnjem napadu Primoža Rogliča na ostale tekmece za skupni uspeh pa je seveda spregovoril tudi o Slovencu.

"Primož Roglič! Je v vzponu, tudi njegova ekipa je močna," je dejal Armstrong, nato pa si je ogledal še posnetek Rogličevega padca na planiški letalnici. 

"Oh, moj bog. Zanima me, kaj se je zgodilo? Kar prevrnil se je čez konice smuči. Zagotovo to ni šport zame. Že, ko samo gledam to ... Če bi bil otrok, bi dejal ne, ne, mislim, da bom raje kolesaril. Raje se bom pomeril v bojih MMA," je dejal nekdanji šampion.

Ta je sicer obdržal dve etapni zmagi, ki jih je dosegel na Touru v letih 1993 in 1995, še vedno pa se lahko pohvali tudi z naslovom svetovnega prvaka iz leta 1993.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 08:51 23.julij 2018.

    Kaj narediti da preskoči Domolena. Angažirat Korena, pa še dva tri iz drugih ekip in enega svojega pomočnika , pobegniti 30km pred zadnjim klancem , sam poskušati priti prvi do vrha in nato v spustu priti pred konkurenti v cilj. ...prikaži več. Teh 30km se pa voziti v zavetrju.

Sorodne novice