mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.09.2017 11:32:21

Potrti Aubameyang in njegova BOLEČINA: SANJ NI VEČ!

Profimedia
Pierre-Emerick Aubameyang je bil v poletnem prestopnem roku blizu odhoda iz dortmundske Borussie, kar pa se naposled ni zgodilo.

Pa je bil res tako blizu? Fant že od nekdaj ne skriva, da je njegova življenjska želja, da bi nekoč igral za madridski Real.

Nič čudnega torej, da je marsikdo mislil, kako bo Gabonec kariero nadaljeval pri galaktikih, pa tudi čas za selitev na Santiago Bernabeu se je zdel ravno pravšnji. V Dortmundu se je dogovoril, da lahko gre in vse je bilo pripravljeno za njegovo selitev.


Real sicer ni bil edini, ki se je zanimal zanj, a končalo se je tako, da do prestopa ni prišlo in je ostal med črno-rumenimi. Čeprav se zdi, da vse skupaj na njem ni pustilo pretirano negativnih posledic, saj je v osmih nastopih v tej sezoni zabil že devetkrat, sploh ni tako.

Aubameyang se je namreč zavestno odrekel svojim sanjam povezanim z igranjem za Real in to ga še kako boli. "Sanj ni več, ne bom več govoril o Realu. Madridčani me nočejo," je dejal 28-letni napadalec in se sprijaznil z usodo, kar je jasno povedal. "Nimam težav, grem naprej. V Dortmundu se odlično počutim, kot kaže pa klubi za moje usluge nočejo iti ravno daleč in to me muči," je priznal odlični strelec ter pristavil: "S klubom sem se dogovoril, da lahko grem, kar se ni zgodilo, in zaradi tega sem razočaran. Po drugi strani pa sem vesel, ker sem ostal."

Za konec je razkril, da se je pogovarjal tudi s PSG-jem in da je imel še eno konkretno ponudbo. "Milan mi je nekaj ponudil, zelo sem bil zainteresiran za ta projekt, vendar obstaja veliko razlogov, zakaj ni prišlo do dogovora."

Članki iz rubrike