kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.04.2018 16:13:05

OPOZORILO pred prihodom: Novi trener Arsenala bo imel že poleti VELIKE TEŽAVE!

Reuters
Prah okoli odhoda Arsena Wengerja iz Arsenala se še ni polegel, v javnost pa prihajajo nove informacije, ki bi znale imeti velik vpliv na izbor njegovega naslednika.

Francoski strokovnjak se bo od londonskega kluba poslovil po 22 letih službovanja, še vedno pa ni znano, kdo bo za njim pri topničarjih prevzel dirigentsko palico.

Z Otoka prihajajo informacije, da se bo novi trener spopadel z zelo težko nalogo. Ta ga čaka že takoj ob prihodu, v poletnem prestopnem roku. Arsenal je v zadnjih dvanajstih mesecih opravil dva rekordna nakupa, za Alexandra Lacazetta in Pierra-Emericka Aubameyanga je skupno odštel približno 117 milijonov evrov, poleg tega je Mesut Özil podpisal novo, bogatejšo pogodbo, s katero je klubu obljubil zvestobo do leta 2021.


Zato naj bi imeli v naslednjem prestopnem roku topničarji precej manj manevrskega prostora in s tem se bo moral spopasti novi trener. Pri angleškem Telegraphu so prepričani, da bo imel za nakupe na voljo 'samo' 55 milijonov evrov. Londončani želijo okrepiti branilsko in zvezno vrsto ter najti vratarja, ki bo lahko zamenjal Petra Čecha. Češki vratar bo maja dopolnil 36 let, pogodba pa mu poteče naslednje poletje. Omenjeni proračun bi verjetno zadostoval za samo eno okrepitev v pravem pomenu besede, zato bo nadaljnje kupovanje v največji meri odvisno od tega, komu se bodo pri Arsenalu zahvalili za sodelovanje in koliko bodo zaslužili s prodajo 'odvečnih' igralcev.

Kar zadeva novince, je odgovorni za to področje Sven Mislintat že izpostavil igralca, ki bi ga rad pripeljal na stadion Emirates. Prišel naj bi iz nemškega bundesligaša Mainza, sliši pa na ime Abdou Diallo. Enaindvajsetletnik je bil med drugim kapetan francoske mlade reprezentance, igra na mestu osrednjega branilca, na spletni strani Transfermarkt pa njegova tržna vrednost znaša deset milijonov evrov.

Kot glavni kandidat za trenerja Arsenala se še vedno omenja Luis Enrique, tu je še nekaj drugih, zelo zanimivih imen: Joachim Löw, Massimiliano Allegri, Mikel Arteta, Leonardo Jardim, Julian Nagelsmann ...

Članki iz rubrike