Evforija

VIDEO: Tako je Đoković proslavil uspeh Crvene zvezde

O.D.
30. 8. 2018, 09.54
Posodobljeno: 30. 8. 2018, 09.55
Deli članek:

Teniški zvezdnik Novak Đoković se je veselil uvrstitve Crvene zvezde v ligo prvakov.

facebook
Teniški zvezdnik je odločilno tekmo rdeče-belih spremljal v polni navijaši opremi.

Kljub temu, da teniški turnir US Open že v teku, si je srbski tenisač privoščil dve uri odmora od svojega športa, da si je lahko ogledal tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov med Crveno zvezdo in avstrijskim Salzburgom.

»Nole« je, oblečen v rdeče-belo kombinacijo in oborožen z navijaškimi pripomočki, skakal, pel in plesal. Vse skupaj je začinil z navijaškim skandiranjem "Na-na-na-na na-na-na-na Liga šampiona, Liga šampiona!", ki ga je bilo moč slišati tudi v slazburški Areni.

Potem sta ekipi remizirali brez golov na prazni beograjski Marakani, so črno-rdeči odšli na težko gostovanje v Avstrijo. Po nekaj več kot šestdesetih minutah igre se je zdelo, da bo Salzburg, ki je imel na terenu popolno premoč, rutinirano pripeljal tekmo do konca. Avstrijci so namreč vodili z 2:0, ko se je srbskim prvakom odprlo. V manj kot dveh minutah so dvakrat zatresli mrežo domačih in se po zaslugi golov v gosteh prvič po šestindvajsetih letih uvrstili v ligo prvakov. To je približno deset tisoč navijačev zvezde na stadionu in beograjske ulice pahnilo v delirij, kateremu se ni mogel upreti niti Novak Đoković.

Poglejte si posnetek ….