Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 20.07.2017 12:29:41

Luis Suarez navdahnil Salvadorce, ki grizejo vse počez (video)

Na včerajšnji četrtfinalni tekmi zlatega pokala med ZDA in Salvadorjem sta dva nogometaša slednjega ugriznila dva nogometaša iz vrst tekmecev. Američani so v Philadelphii sicer zmagali z 2:0 in se uvrstili med štiri najboljše na prvenstvu Severne in srednje Amerike ter Karibskega otočja.

Žrtvi sta bili Jozy Altidore, nekdanji napadalec angleškega Sunderlanda, in Omar Gonzalez, ki je v 41. minuti tudi dosegel vodilni zadetek za svojo ekipo.

Prvi incident se je zgodil v 67. minuti, ko je Salvadorec Henry Romero zaril svoje zobe v ramo Alitodora, zatem pa ga še grobo zagrabil za bradavico. Američan je padel na zelenico, po tekmi pa naravnost zablestel s svojim odzivom: "Moja punca je jezna name. Pravzaprav je jezna na Romera, saj mi je zabrusila: 'Le jaz te lahko ugriznem in le jaz lahko zagrabim tvojo bradavico!'" 


Potem je še dodal: "Kaj takšnega še nisem doživel, ampak v tekmovanju Concacaf je vse mogoče, tu me nič več ne preseneti. Moraš ostati hladen..."

Najbolj zanimivo je, da ta dogodek ni ostal osamljen, le 14 minut pozneje je namreč kapetan Salvadorja Darwin Cerin v levo ramo ugriznil Omarja Gonzaleza, ki je od bolečine zakričal in pogledal proti sodniku. "Šokiral me je," je Omar povedal po tekmi.

Spomnimo, Luis Suarez je grizel že dvakrat. Zaradi ugriza italijanskega branilca Giorgia Chiellinija na svetovnem prvenstvu 2014 je dobil štiri mesece prepovedi igranja, na tekmi angleškega prvenstva med Liverpoolom in Chelseajem pa je ugriznil Branislava Ivanovića.

Članki iz rubrike