Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 22.04.2018 11:37:08

KAKŠEN KRALJ! Senijad Ibričić kar sam poklical na redakcijo časopisa, razlog pa …

Grega Wernig
Zvezdnik Domžal je imel prav poseben razlog, da se je odločil za ne ravno običajno potezo.

Ne zgodi se pogosto, da športniki sami pokličejo na redakcijo kateregakoli medija. Če že, ponavadi to storijo nezadovoljni ali jezni zaradi poročanja in z namenom predstaviti svojo plat zgodbe, a so tudi drugačni razlogi.

To na najboljši možni način dokazuje Senijad Ibričić, ki je navezal stik z uredništvom Slobodne Dalmacije. "Klic iz 'dežele' nas niti ni pretirano presenetil. Ni čudno, da se je oglasil ob takšni priložnosti," so ob tem zapisali pri splitskem časniku.

In čemu je bil namenjen klic? Zvezdnik Domžal je želel čestitati trenerju, ki ga neizmerno spoštuje. Stanko Poklepović, s katerim sta sodelovala pri Hajduku, v sezoni 1997/98 pa smo ga spoznali tudi na klopi celjskega prvoligaša, je praznoval 80. rojstni dan. "Rad bi čestital mojemu nepozabnemu Stanku Poklepoviću. Častitljivo obletnico. Bral sem, da se me spomni po dobrem. Zato tudi jaz želim reči, da je zame eden od najboljših, če ne celo najboljši trener, s katerimi sem delal. Še zlasti pa je bil čudovita oseba, ki je vsakemu igralcu pristopal na zelo človeški način," je povedal Senijad Ibričić in dobil tudi številko mobitela priljubljenega Špaca, s katerim sta si prav gotovo imela za povedati marsikaj.

Članki iz rubrike