Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 16.06.2018 16:48:40

SVET V ŠOKU, Ronaldovi privrženci ŠE BOLJ! Messi je na Cristinaov hat-trick odgovoril TAKOLE (video)

Dan po fantastičnem nastopu Cristiana Ronalda je bil na potezi njegov veliki rival.

Argentina je igrala proti Islandiji, potem ko je Cristiano Ronaldo Španiji zabil tri zadetke, zadnjega s fantastičnim prostim strelom. Pa ne samo to, zadnji zadetek je Ronaldo proslavil tako, da je s prav posebno gesto močno zbodel Messija. Več o tem v tej povezavi. Messi je bil torej več kot izzvan, tako se je lotil današnjega srečanja z Islandijo, ta obračun pa je bil zelo specifičen na povsem drugačen način. Res povsem drugačen.

Argentina je povedla prek Sergia Aguera in zdelo se je, da je rpijela tekmo za roge. Toda namesto tega so hitro udarili rogovi Vikingov, ki so ekspresno izenačili. Od tedaj je bila to tekma izrazitega argentinskega napadanja in izrazitega islandskega branjenja, pri čemer so Islandci Messija odlično zaustavljali. A je vendarle dobil fantastično priložnost, in sicer so sodniki Argentini dosodili (upravičeno) enajstmetrovko. Seveda je odgovornost prevzel ravno super zvezdnik Barcelone.

Znan je po tem, da enajstmetrovk ne izvaja najbolje, navsezadnje je Argentino njegova zgrešena enajstmetrovka že stala naslova celinskega prvaka, tudi v tej sezoni pa je Messi z bele točke naredil kar nekaj napak. In tudi tokrat jo je. Streljal je slabo, streljal je idealno za vratarja, ki je njegov strel obranil. Streljal je torej povsem drugeče,kot je včeraj tako iz enajstmetrovke kot iz prostega strela streljal Ronaldo. Pa ne samo to, Messi je imel ob koncu še čudovito priložnost iz prostega strela, a spet streljal zelo slabo, povsem drugače kot Ronaldo, in Argentina je prvenstvo začela z velikim neuspehom. 

Svet seveda ponovno ne more verjeti, kako slabo z bele točke strelja nekdo, ki ga imajo mnogi za najboljšega vseh časov. Messijevi oboževalci ne morejo verjeti, da je odigral tako slabo tekmo in še slabše izvedel enajstmetrovko. Poglejte si jo spodaj! Ronaldovi oboževalci pa ... no, oni so v šoku od čistega navdušenja, čiste ekstaze in čistega poudarjanja fraze: saj smo vam rekli!  

Članki iz rubrike