Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 21.01.2018 08:16:20

Športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović PREČRTAL dva nogometaša Maribora: Enega DOKONČNO, drugega ZAČASNO!

www.alesfevzer.com
Še nedolgo tega sta bila zelo pomembna, zdaj sta odpisana.

V sobotnem velikem intervjuju za športni dnevnik Ekipa SN je Zlatko Zahović povedal marsikaj zanimivega, marsikaj odmevnega. Športni direktor Maribora je med drugim spregovoril tudi o prihodnostih dveh nogometašev, ki sta bila še nedolgo tega za Štajerce še kako pomembna, zdaj pa nista več. In očitno je njuna zgodba v vijoličastem dresu bolj kot ne že zaključena; za enega sicer dokončno, za drugega le začasno. Zahović je priznal, da bo za Mateja Palčiča najbolje, če bo odšel drugam, za Denisa Šmeja pa dobro, če bo našel klub, h kateremu bo odšel na posodo.

palcic nog-mb-olim  --3102   dw
Drago Wernig - TAKA

"Kar zadeva Palčiča, je na njegov status vplivala vrnitev Milca, ki se je izkazala za zadetek v polno, poleg tega imamo mladega Hodžića, ki smo ga že preizkusili tudi na evropskih tekmah. Je prihodnost Maribora, zato menim, da je za Mateja najbolje, da si igralne minute zagotovi kje drugje. Prav tako kot Šme, ki leto in pol ni igral, zato bi težko dobil dovolj minut. Zanj bi bilo vsekakor koristno, če bi se v želeni tekmovalni ritem vrnil v manj zahtevnem okolju, z namenom, da bi se poleti vrnil kot resen kandidat za udarno enajsterico. Računamo nanj," je pojasnil športni direktor aktualnega prvaka Slovenije.

CELOTEN INTERVJU Z ZLATKOM ZAHOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE ŠE VEDNO NA VOLJO NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike